Обавештења|

Током јучерашњег дана са изражено високим температурама ваздуха, и поред апела ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“, потрошња је била висока. Последица овога је да је јутрос, у среду, 10.07.2025., био значајно нижи ниво воде у резервоару него што је био у уторак или понедељак ујутру.
 
Ситуација тренутно није алармантна, али ако се настави тренд смањења нивоа воде у резервоару са којим се започиње дан, односно онај део дана у коме је потрошња највећа, ЈКП „Водовод и канализација“ може доћи у ситуацију да јако тешко може да обнови резерве воде на неки пристојан ниво који би омогућио стабилно водоснабдевање свих потрошача током већег дела дана. То је значајан проблем ако се узме у обзир прогнозирано трајање и високе температуре овог топлотног таласа.
 
Из тог разлога, ЈКП „Водовод и канализација“ обавештава потрошаче да, уколико се настави висока потрошња током данашњег дана, постоји могућност да дође до искучења воде током ноћи, са циљем избегавања претходно описане ситуације, односно доласка у неповољну ситуацију у којој би могућност деловања била значајно умањена.
 
ЈКП „Водовод и канализација“ се захваљује потрошачима на досадашњој сарадњи и разумевању.
 
У случају промена у стању са водоснабдевањем потрошачи ће бити обавештени.

Цомментс аре цлосед.

Цлосе Сеарцх Wиндоw