SKE_8427

Изградња канализационе мреже за привредне субјекте у југоисточној радној зони

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ кренуло је са радовима на изради канализационе мреже у југоисточној радној зони и прикључење привредних субјеката на исту. Реализација пројекта се изводи искључиво са расположивом механизацијом и људством овог јавног предузећа а сви радови, укључујући и прикључења, биће завршени у року од неколико дана.

Актуелни радови представљају реализацију зацртаних инфраструктурних радова које је „Водовод и канализација“ донео у свом годишњем плану, рекао је директор јавног предузећа Драгољуб Трифуновић. „Осим свакодневне бриге о квалитету и квантитету водоснабдевања за све наше суграђане, ми смо на услузи и привредним субјектима који делују на нашој територији. Такође, решавањем питања прикључка на канализациону мрежу водимо рачуна и о заштити животне средине“, навео је Трифуновић.

Захваљујући рационалном руковођењу и обнови механизације, ово јавно предузеће је постало конкурентно на тржишту и спремно да самостално изводи све грађевинске подухвате неопходне за задовољавање потреба индустрије и грађанства.

 

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.