Vesti

Назад

Slika

У текућој години Инђија на конкурсима добила 40 милиона динара за изградњу водоводне мреже

 

 

Општина Инђија и Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ аплицирали су на бројним конкурсима које је током године расписао Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Само у овој години од ресорног секретаријата је добијено око 40 милиона динара за реализацију капиталних инфраструктурних пројеката.

Приликом обиласка североисточне индустријске зоне у Инђији, ресорни секретар Вук Радојевић изразио је задовољство урађеним послом. „Пре свега желимо да подржимо приоритетне интересе локалних самоуправа а Инђији је индустријска зона један од приоритета. Ове године смо суфинансирали неколико пројеката и уверен сам да ћемо овакву квалитетну сарадњу наставити и у 2018. години“, изјавио је Радојевић додавши да се Инђија може похвалити квалитетно припремљеним пројектима и реализацијом у задатим роковима.
Председник општине Инђија Владимир Гак захвалио се Секретаријату на препознавању значаја опремања радне зоне хидротехничком инфраструктуром. „Захваљујући Секретаријату на чијем је челу господин Вук Радојевић урадићемо водоводну мрежу и на бочном краку саобраћајнице Ц3. То је веома значајно за општину Инђија јер то не би могли сами да урадимо, а са друге стране на овом простору ускоро креће реализација пет нових инвестиција, а то значи прилика за 650 суграђана да нађу запослење“, истакао је Гак. Он је рекао да у Инђији више не постоји могућност, као што је раније била пракса, да се инвеститори доводе на приватне парцеле лица блиских тадашњим вршиоцима извршне власти.
За наредну годину се увелико припремају пројекти са којима ће ЈКП „Водовод и канализација“ изаћи на конкурсе ресорног Секретаријата, рекао је први човек комуналног предузећа Драгољуб Трифуновић. „Наш задатак је квалитетно и стабилно водоснабдевање на целој територији општине а велике инфраструктурне радове не би могли постићи без помоћи покрајинског секретаријата“, навео је Трифуновић.

 

O Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

Обавештавамо грађане –  кориснике услуга Јавног комуналног предузећа Водовод и канализација да због припајања Јубанке А.Д. Београд Аик банци А.Д. Београд након  22. децембра 2017. године  Јубанка престаје са радом, па уплате на овај рачун неће бити могуће.

Плаћање комуналних услуга Јавног комуналног предузећа Водовод и канализација можете без провизије извршити, осим на шалтеру благајне,  на шалтерима АИК банке и Еуробанке у Инђији.

Јавно комунално предузеће Водовод и канализација свим грађанима општине Инђија жели срећне Новогодишње и Божићне празнике.

– JAVNA NABAVKA DOBRA  –

PRIKOLICA ZA PREVOZ RADNIH MAŠINA

JAVNA NABAVKA  JNMV br. 19/2017.

Rok za dostavljanje ponude: 25.12.2017. godine do 11:00 h

(Na adresu naručioca JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija, Vojvode Stepe 48 ili lično kod sekretarice naručioca)

Datum otvaranja ponuda: 25.12.2017. godine sa početkom u 11:15 h

(Predstavnici ponuđača mogu prisustvovati javnom otvaranju na osnovu overenog punomoćja ponuđača)

Datum objavljivanja na portalu uprave za javne nabavke: 14.12.2017. godine

Poziva za podnošenje ponuda JN br. 19/2017. Objavljeno: 14.12.2017.

Konkursna dokumentacija JN br. 19/2017. Objavljeno: 14.12.2017.

Odluka o dodeli ugovora JN br. 19/2017. Objavljeno: 28.12.2017.

Obaveštenje o zaključenom ugovoru JN br. 19/2017. Objavljeno: 15.01.2018.

DSC05402

 

Завршни радови на водоводној мрежи у улици Десанке Максимовић

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ изводи завршне радове на водоводној мрежи у улици Десанке Максимовић у Инђији. У току су радови на затрпавању канала и према речима Драгољуба Трифуновића, директора  јавног предузећа, већ је неколико домаћинстава прикључено на изграђени водовод.

Вредност радова износи нешто мање од 2 милиона динара а јавно предузеће је посао добило на расписаној јавној набавци. „На овај начин наша јавно предузеће стављамо у функцију да тржишно послују“, изјавио је Владимир Гак, председник општине Инђија и додао, „оваквим односом постижемо да предузећа не чекају из буџета средства да би добили плату него се заиста труде да тржишним принципа зараде своја примања“.

У последњих 15 година није постајала пракса да јавно предузеће буде сам носилац једног посла. Минималним профитом које јавно предузеће остварује добијеним послом али и одговорним радом и пословањем показан је однос према пореским обвезницима.

 

 

voda

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – четвртак, 07.12.2017.

 

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Инђија да ће услед планских радова водоводној мрежи, у четвртак, 07.12.2017. године, у периоду од 08 до 14 часова, бити прекинуто водоснабдевање у следећим улицама:

  • Краља Петра I – парна страна улице, од суда до улице Бранка Радичевића
  • Јована Поповића 1. део – од почетка улице до улице Соње Маринковић
  • Соње Маринковић – део уз аутобуску станицу, између улица Јована Поповића и Краља Петра I
  • Соње Маринковић – слепи крај улице на углу са улицом Јована Поповића.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.