Capture

Обавештавају се мештани насеља Марадик да ће у петак, 11.05.2018. године, у периоду од 9:30 до 11 часова бити прекинуто водоснабдевање у читавом насељу услед редовних радова на одржавању изворишта.

Молимо грађане за стрпљење током наведеног периода.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 

IMG-6093ebe1b5de35371ce981ef24abed6b-V

 

SKE_0042

 

Predmet: Novi ugovor u oblasti vodo snabdevanja

Opština Inđija i preduzeće JKP“Vodovod i kanalizacija“ JP Inđija su učestvovali na konkursu raspisanom kod pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za oblast sufinansiranja izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini sa projektom „povezni cevovod Inđija-Beška – faza 1″. Obzirom da je projekat od prioritetne važnosti za stabilnost vodosnabdevanja naseljenog mesta Beška, pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo je doneo odluku o dodeli sredstava i sufinansiranju projekta u iznosu od 19.882.053,10 dinara što predstavlja 70% ukupne vrednosti projekta, a 30% vrednosti u iznosu od 8.520.879,90 dinara sufinansira Opština Inđija. Ugovor o dodeli sredstava su podpisali pokrainski sekretar za pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević sa jedne strane i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak 26.04.2018. godine u vladi Vojvodine uz prisustvo podpredsednika vlade Vojvodine Đorđe Milićević i direktora JKP“Vodovod i kanalizacija“ JP Inđija Dragoljuba Trifunovića. Ovo je četvrti projekat koji je ugovoren sa vladom Vojvodine za sufinansiranje izgradnje vodnih objekata koji će doprineti stabilnosti kvalitetnom vodosnabdevanju na teritoriji Opštine Inđija.

 

ПРЕДМЕТ: Обавештење о смањеном притиску – петак, 27.04.2018. године

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Инђија да је у петак, 27.04.2018. године у 7:45 часова дошло до хаварије на водоводној мрежи, услед чега је смањен притисак у читавом насељу, а виши спратови зграда и потрошачи на ободу насеља могу у потпуности остати без воде. Екипа ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“ је на терену и ради на отклањању хаварије. У зависности од величине хаварије смањен притисак у водоводној мрежи може потрајати пар сати.

Молимо потрошаче за стрпљење током наведеног периода.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – четвртак, 26.04.2018.

 

Обавештавају се мештани насеља Крчедин да ће у четвртак, 26.04.2018. године, у периоду од 7 до 16 часова бити прекинуто водоснабдевање у читавом насељу услед редовних радова на одржавању резервоара питке воде.

Молимо грађане за стрпљење током наведеног периода.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 Обавештење о прекиду водоснабдевања – уторак, 24.04.2018. и среда 25.04.2018. године

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Стари Сланкамен да ће у уторак, 24.04.2018. године у 19 часова, услед радова на санацији хаварије на водоводној мрежи, доћи до прекида водоснабдевања у делу насеља Чарнок. Прекид водоснабдевања ће трајати до среде, 25.04.2018. године у 13 часова. Молимо потрошаче за стрпљење током наведеног периода.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 


bez-vode

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – понедељак, 23.04.2018.

Обавештавамо потрошаче у насељима Бешка и Чортановци да ће у понедељак 23.04.2018. у периоду од 8:30 до 14 часова, услед радова на електричној мрежи, доћи до прекида рада свих бунара за водоснабдевање, а услед тога и до потпуног прекида водоснабдевања у наведеним насељима. Може доћи и до отежаног водоснабдевања током целог дана.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

У Инђији,
20.04.2018. године

 

bez-vode

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – уторак, 10.04.2018.

Обавештавамо потрошаче у насељима Бешка и Чортановци да је у уторак 10.04.2018. услед квара на електричној мрежи дошло до прекида рада појединих бунара за водоснабдевање, те услед тога постоји могућност да ће бити смањен притисак у водоводној мрежи, а у појединим деловима насеља може доћи и до потпуног прекида водоснабдевања.

 

 

Захтев за давање сагласности на Одлуку о изменама и допунама Ценовника основних комуналних услуга ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“ број 3370 од 01.12.2017. године са образложењем

Поштовани потрошачи,

на приложеном линку можете прегледати Захтев за давање сагласности на Долуку о изменама и допунама Ценовника основних комуналних услуга ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“, број 3370 од 01.12.2017. године са образложењем, који је наше предузеће упутило Председнику општине Инђија.

Захтев за давање сагласности на Долуку о изменама и допунама Ценовника основних комуналних услуга ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“, број 3370 од 01.12.2017. године са образложењем

С поштовањем

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

SKE_8427

Изградња канализационе мреже за привредне субјекте у југоисточној радној зони

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ кренуло је са радовима на изради канализационе мреже у југоисточној радној зони и прикључење привредних субјеката на исту. Реализација пројекта се изводи искључиво са расположивом механизацијом и људством овог јавног предузећа а сви радови, укључујући и прикључења, биће завршени у року од неколико дана.

Актуелни радови представљају реализацију зацртаних инфраструктурних радова које је „Водовод и канализација“ донео у свом годишњем плану, рекао је директор јавног предузећа Драгољуб Трифуновић. „Осим свакодневне бриге о квалитету и квантитету водоснабдевања за све наше суграђане, ми смо на услузи и привредним субјектима који делују на нашој територији. Такође, решавањем питања прикључка на канализациону мрежу водимо рачуна и о заштити животне средине“, навео је Трифуновић.

Захваљујући рационалном руковођењу и обнови механизације, ово јавно предузеће је постало конкурентно на тржишту и спремно да самостално изводи све грађевинске подухвате неопходне за задовољавање потреба индустрије и грађанства.

 

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.