bez-vode

ПРЕДМЕТ:  Обавештење

 

Обавештавамо мештане насеља Нови Сланкамен да ће, у четвртак дана 02.11.2017. године, услед планских радова на водоводној мрежи бити прекинуто водоснабдевање у целом насељу Нови Сланкамен у периоду од 10 – 14 часова.

bez-vode

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – уторак, 17.10.2017.

 

Обавештавамо потрошаче у насељима Бешка и Чортановци да ће услед планских радова на одржавању водоводне мреже, у уторак, 17.10.2017. године, у периоду од 7 до 15 часова, бити прекинуто водоснабдевање у наведеним насељима.

Због сложености предметних радова и могућности продужења периода искључења воде молимо потрошаче да обезбеде резервне количине воде у складу са својим потребама.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“ Инђија

bez-vode

ПРЕДМЕТ: Обавештење о привременом прекиду водоснабдевања

 

Обавештавају се мештани насеља Крчедин да ће услед планираних радова на одржавању електричне мреже,  у четвртак, 12.10.2017. године, у периоду од 8:30 до 14:30 часова бити прекинуто водоснабдевање у читавом насељу.

 

С’ поштовањем

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

voda

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – среда, 27.09.2017.

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Бешка да је услед хаварије уличној водоводној мрежи прекинуто водоснабдевање целом насељу.

Екипе ЈКП „Водовод и канализација“ су на терену и раде на отклањању хаварије.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“ Инђија

Radovi Vodovoda

Интезивни радови ЈКП „Водовод и канализација“ у целој општини

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ изводи бројне радове на целој територији општине Инђија. Поред свакодневног одржавања стабилности водоснабдевања, у „Водоводу“ су кренули са сервисирањем и реконструисањем водоводних чворишта које није вршено неколико деценија. По речима директора ЈКП „Водовод и канализација“ Драгољуба Трифуновића, након извршених радова губици у водоводној мрежи биће значајно смањени а стабилност водоснабдевања додатно побољшана.

Трифуновић је такође рекао да ће се ускоро на одводном канализационом одводу на излазу из Инђије ка С. Пазови уградити мерач отпадних вода, који до сада није постојао. Истовремено се ради и на водоводном и канализационом прикључку за два нова привредна субјекта у североисточној радној зони, тачније за логистички центар и Агромаркет.

Такође, у Чортановцима је у току постављање и уградња 12 хидраната чиме ће се додатно подићи капацитет потенцијалних прикључака на градску водоводну мрежу. До сада је у том насељеном месту на градску мрежу прикључено 68 домаћинстава.

 

bez-vode

ПРЕДМЕТ:  Обавештење

 

Обавештавамо мештане насеља Бешка да ће, у уторак дана 19.09.2017. године, услед планских радова на изворишту у Бешки, доћи до смањеног капацитета истог и пада притиска у водоводној мрежи уз могућност прекида рада система водоснабдевања у целом насељу Бешка у периоду од 07 – 15 часова.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација“ Инђија

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – петак, 01.09.2017.

Обавештавамо потрошаче у насељима Бешка и Чортановци да ће услед планских радова на одржавању водоводне мреже, у петак 01.09.2017. године, у периоду од 7 до 15 часова, бити прекинуто водоснабдевање у наведеним насељима.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“ Инђија

 

ПРЕДМЕТ:  Обавештење

 

 

Обавештавамо потрошаче у улици Душана Јерковића непарна страна између улица Трејдјуник и Занатлијске, да ће у понедељак дана 28.08.2017. године због планских радова на уличној водоводној мрежи у периоду од 11-15 часова бити прекинуто водоснабдевање.

 

С поштовањем,

За ЈКП „Водовод и канализација“ Инђија

Владимир Зорић, дипл.грађ.инж.

 

ПРЕДМЕТ:  Обавештење

 

Обавештавамо мештане насеља Бешка да ће у петак дана 18.08.2017. године услед планских радова на електроенергетској мрежи и престанка снабдевања електричном енергијом изворишта у Бешки, бити прекинуто водоснабдевање у целом насељу Бешка у периоду од 08 – 14 часова.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација“ Инђија

Владимир Зорић, дипл.грађ.инж.

 

voda cesma ruka

Водоснабдевање стабилно, позив за рационално коришћење

Општина Инђија нема проблема за резервама воде и водоснабдевањем на својој територији, упркос екстремно високим температурама које погађају нашу земљу. На редовном састанку Сисема 48, директор ЈКП „Водовод и канализација“  Драгољуб Трифуновић је известио да су резерве воде скоро на максимуму, да није угрожено водоснабдевање и да грађани Инђије немају разлога за бригу да ће се вршити рестрикција.

Међутим, приметна је повећана нерационална потрошња пијаће воде у виду заливања травњака, башти и слично, што је у датим околностима непотребно расипање. Због тога се апелује на све привредне субјекте и грађане да се уздрже од таквих активности како не би долазило до слабљења притиска у одређеним деловима општине.

Како најављују из Републичког хидрометеоролошког завода, високе температуре очекујемо и у наредним данима, и због тога је веома важно да воду користимо рационално како би је сви суграђани имали у довољним количинама.

Општинско руководство је максимално ангажовано за обезбеђивање стабилног водоснабдевања а добијена средства из Покрајине и потписивање неколико уговора последњих неколико недеља за изградњу нових бунара, говори у прилог томе.

 

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.