nova vozila za vodovod

УНАПРЕЂЕЊЕ ТЕХНИЧКЕ ОПРЕМЉЕНОСТИ: Четири нова теренска возила за ЈКП „Водовод и канализација“

Куповином 4 нова теренска возила марке „фиат“, Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ је потпуно опремљена за остваривање свих задатака у циљу квалитетног и стабилног водоснабдевања грађанства и привреде.

Аутомобили су узети по повољним ценама јер су четири стара југа старих преко 20 година дата по принципу „старо за ново“. Тиме је остварен попуст од 2 хиљаде евра, а регистрацијом возила као „теренска“ омогућен је и поврат пдв-а у истом износу, чиме је почетна цена од 11.480,00 евра спуштена на 7.540,00 евра по возилу.

Приликом уручивања кључева радницима овог предузећа, председник општине Инђија Владимир Гак истакао је да „Водовод и канализација“ представља одличан пример домаћинског пословања, што за последицу има обнављање возног парка неопходног за свакодневни теренски рад.

„Бољом техничком опремљеношћу долазимо до квалитетнијег водоснабдевања чиме показујемо да бринемо о нашим суграђанима“, рекао је Гак.

Он је додао да се овде не ради о комотнијој вожњи радника већ о томе да у наредних неколико година ова возила неће остати у квару, да електричари неће долазити у ситуацију да губе време на поправљању аутомобила или да зову друге колеге да их пребаце на потребну локацију.

„Волео неко председника и директора или не, али ово су егзактни подаци који нико не може да оспори. Мислим да је направљен велики помак у односу на претходни период и то грађани могу свакодневно да виде“, навео је Гак и додао да је „ово што радимо последица одговорног рада и приступа руководства решавању проблема, али и привлачењу нових инвестиција“.

Трошкови одржавања и поправке старих аутомобила годишње су коштали „Водовод“ као један нови, те је куповина нових „теренаца“ апсолутно оправдана.

По речима директора овог јавног предузећа Драгољуба Трифуновића, функционалност једне фирме огледа се, између осталог, и према расположивој техничкој оперативи.

„Ми данас као јавно предузеће постајемо апсолутно мобилни, ефикасни, технички, кадровски и оперативно спремни да задовољимо све захтеве које пред нама поставља оснивач, односно Општина Инђија“.

Трифуновић је нагласио да је целокупна кадровска и техничка структура предузећа максимално посвећена раду и остваривању интереса грађана, што се може видети по постигнутим резултатима за две године .

Он је најавио да ће се у наредним месецима реконструисати и други део зграде „Водовода“ чиме ће јавне службе добити повољније услове за рад а грађани пристојно место за остваривање својих права и обавеза.

 

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – четвртак, 12.07.2018.

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Бешка да ће услед планских радова на продужењу водоводне мреже, у четвртак, 12.07.2018. године у периоду од 08 до 13 часова доћи до прекида водоснабдевања у целој улици Мике Антића.

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – петак, 22.06.2018.

 
Обавештавамо потрошаче у насељу Нови Сланкамен да ће у петак 22.06.2018. у периоду 10 – 12 часова, услед радова на водоводној мрежи доћи до смањења притиска у читавом насељу, а у појединим деловима насеља може доћи и до потпуног прекида водоснабдевања.

 
С поштовањем,
ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – понедељак, 11.06.2018.

 

Обавештавамо потрошаче да ће услед планских радова на водоводној мрежи у понедељак 11.06.2018. године у периоду од 08 до 15 часова доћи до прекида водоснабдевања у улици Краља Петра I десна страна од маркета ДИС до улице Соње Маринковић и улици Јована Поповића од почетка до улице Соње Маринковић.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

bez-vode

 

Предмет: Обавештење

Обавештавамо потрошаче да ће услед планских радова на водоводној мрежи у петак 08.06.2018. године у периоду од 08 до 15 часова доћи до прекида водоснабдевања у улици Краља Петра I десна страна од маркета ДИС до улице Соње Маринковић и улици Јована Поповића од почетка до улице Соње Маринковић.

С поштовањем,

ЈКП“Водовод и канализација“ Инђија, ЈП

ПРЕДМЕТ: Обавештење о прекиду водоснабдевања – четвртак, 07.06.2018.

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Марадик да је у четвртак 07.06.2018. дошло до прекида рада свих бунара за водоснабдевање, а услед тога и до потпуног прекида водоснабдевања у насељу. Узрок томе су  претходно ненајављени радови на електричној мрежи за које је планирано да трају у периоду од 08:30 до 14 часова. Водоснабдевање ће се нормализовати када електрична мрежа у насељу буде пуштена у рад.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

Capture

Обавештавају се мештани насеља Марадик да ће у петак, 11.05.2018. године, у периоду од 9:30 до 11 часова бити прекинуто водоснабдевање у читавом насељу услед редовних радова на одржавању изворишта.

Молимо грађане за стрпљење током наведеног периода.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 

IMG-6093ebe1b5de35371ce981ef24abed6b-V

 

SKE_0042

 

Predmet: Novi ugovor u oblasti vodo snabdevanja

Opština Inđija i preduzeće JKP“Vodovod i kanalizacija“ JP Inđija su učestvovali na konkursu raspisanom kod pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za oblast sufinansiranja izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini sa projektom „povezni cevovod Inđija-Beška – faza 1″. Obzirom da je projekat od prioritetne važnosti za stabilnost vodosnabdevanja naseljenog mesta Beška, pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo je doneo odluku o dodeli sredstava i sufinansiranju projekta u iznosu od 19.882.053,10 dinara što predstavlja 70% ukupne vrednosti projekta, a 30% vrednosti u iznosu od 8.520.879,90 dinara sufinansira Opština Inđija. Ugovor o dodeli sredstava su podpisali pokrainski sekretar za pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević sa jedne strane i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak 26.04.2018. godine u vladi Vojvodine uz prisustvo podpredsednika vlade Vojvodine Đorđe Milićević i direktora JKP“Vodovod i kanalizacija“ JP Inđija Dragoljuba Trifunovića. Ovo je četvrti projekat koji je ugovoren sa vladom Vojvodine za sufinansiranje izgradnje vodnih objekata koji će doprineti stabilnosti kvalitetnom vodosnabdevanju na teritoriji Opštine Inđija.

 

ПРЕДМЕТ: Обавештење о смањеном притиску – петак, 27.04.2018. године

 

Обавештавамо потрошаче у насељу Инђија да је у петак, 27.04.2018. године у 7:45 часова дошло до хаварије на водоводној мрежи, услед чега је смањен притисак у читавом насељу, а виши спратови зграда и потрошачи на ободу насеља могу у потпуности остати без воде. Екипа ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“ је на терену и ради на отклањању хаварије. У зависности од величине хаварије смањен притисак у водоводној мрежи може потрајати пар сати.

Молимо потрошаче за стрпљење током наведеног периода.

 

С поштовањем,

ЈКП „Водовод и канализација Инђија ЈП“

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.